Stages

Je eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij de grootste zelfstandige beddenproducent van Nederland en marktleider in de Benelux. Een stage bij Auping betekent samen met ons de wereld uitrusten. Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je stage zelf aan het roer zit, zodat je de ruimte kunt nemen die je nodig hebt om te ontdekken waar je goed in bent en waar jij energie van krijgt.

Interesse?
Wij vinden het belangrijk dat we genoeg tijd en ruimte vrijmaken voor onze stagiaires en afstudeerders. Ben jij ambitieus, enthousiast en zit jij vol met goede ideeën? Bekijk op deze pagina ons stage aanbod om te zien of er een passende stage voor jou bij zit. En wie weet blijkt Auping jouw ideale werkgever te zijn. Je zult in ieder geval niet de eerste zijn die na een stage als starter begint en doorstroomt in onze organisatie.

Stagemogelijkheden
Wij bieden jou een veelzijdige stage waarin je veel mooie, nieuwe ervaringen op kunt doen. Ook probeert Auping je ze goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden bij dit leerproces. Op zoek naar een meewerkstage? Dan word jij gezien als volwaardig onderdeel van het Auping Team, met natuurlijk ruimte die je nodig hebt om je stagedoelen te behalen. Je zult hierin zo goed mogelijk worden ondersteund en begeleidt. Op zoek naar een afstudeerstage? Dan biedt Auping je een uitdaging afstudeerproject waarin je zelfstandig en creatief aan de slag kunt gaan en waar je veel ervaring op kunt doen. Natuurlijk word je tijdens je (afstudeer)stage ook begeleid door een Auping-collega, naast de begeleiding die je krijgt vanuit je opleiding. 

Word jij enthousiast van het bedrijf Auping en wil jij deze te gekke ervaring niet aan je voorbij laten gaan? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

 

Momenteel geen openstaande vacatures? Klik dan op onderstaande button om een open sollicitatie in te sturen!