Solliciteren in alle rust

Wat leuk dat je wilt solliciteren op een functie binnen Auping. Heb je recent bij ons gesolliciteerd? Log dan in met je account. Na het door jouw aangegeven bewaartermijn wordt jouw account verwijderd en kan je niet meer inloggen. Solliciteer in dat geval als nieuwe sollicitant.

Stap 1

Bij iedere vacature is een sollicitatiebutton aangemaakt. Wij vragen je om via de sollicitatiebutton te solliciteren en als bijlagen je motivatie en cv mee te sturen. Neem ons mee waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de vacante functie. Op het moment dat je je sollicitatie hebt verstuurd nemen wij het in behandeling. Het proces hierin kan je te allen tijden volgen in je persoonlijke account.


Stap 2

Na ontvangst van je sollicitatie gaan wij intern afstemmen of er een match is en mocht dit zo zijn zullen wij je uitnodigen voor een eerste sollicitatiegesprek. In dit gesprek kom je meer te weten over onze organisatie, de functie en je collega's. Na dit gesprek zal er een evaluatie plaatsvinden en wordt er besloten of je wordt uitgenodigd voor een eventueel tweede sollicitatiegesprek. Mocht je worden uitgenodigd voor het tweede gesprek, dan zal je dit gesprek hebben met andere gesprekspartners. Wij vinden het belangrijk binnen Auping dat er een wederzijds match is. Wij zoeken een nieuwe collega die samen met ons de wereld wil uitrusten. Maar vinden het net zo belangrijk dat jij ook met ons de wereld wilt uitrusten!


Stap 3

Op het moment dat wij in alle rust er van overtuigd zijn dat wij je willen verwelkomen bij Auping en jij ook in alle rust bij ons aan het werk wilt, volgt er een arbeidsvoorwaardenvoorstel met informatie over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Op het moment dat je akkoord gaat met het arbeidsvoorwaardenvoorstel, zal er een arbeidsovereenkomst worden opgemaakt en zal het officiële indiensttreding proces starten.

 

Stap 4

Het indiensttredingproces is in gang gezet en je wordt gevraagd om aanvullende gegevens via je account digitaal bij ons aan te gaan leveren. Achter de schermen zullen wij samen met je collega's zorg dragen voor een warm welkom. Wij wensen je veel werkplezier bij ons en dat je je dromen mag waarmaken.