Auping Stores 

 

De producten van Auping worden in meer dan 20 landen verkocht via onze webshop en via winkels, Auping Stores en Studio’s. Nederland telt ruim 30 Auping Stores, oftewel brandstores, die worden gerund door gedreven zelfstandig ondernemers die net zoveel van Auping houden als wij. Daarnaast zijn er in Nederland ruim 200 Auping Studio’s, shop-in-shops in winkels die naast Auping ook andere merken verkopen. Als je gaat werken bij een Auping winkel, kom je niet in dienst bij Auping, maar bij de betreffende winkel. Dit betekent dat er ook andere arbeidsvoorwaarden gelden.


Wist je dat er in elke straat in Nederland wel iemand op een Auping Auronde slaapt? Dat we het eerste volledig circulaire matras ter wereld hebben gemaakt? Dat we met onze Smart base een pionier zijn op het gebied van slim slapen? En dat elk Auping product met de hand wordt gemaakt in onze groene fabriek in Deventer? Auping is een merk om van te houden. Niet voor niets is onze pay-off ‘Auping, met liefde’. Dat is voelbaar in de zorg die we in onze producten én onze winkels leggen.

Wat is een Auping Store?
Een Auping Store is een brandstore en dé plek om Auping te ervaren. Hier wordt het complete assortiment van Auping verkocht. Van bedden, boxsprings en matrassen tot een uitgebreide collectie aan bedtextiel en accessoires, je vindt er alles om de slaapkamer meer liefde te geven. In de Auping Store staat onze merkpositionering ‘Auping, met liefde’ dan ook centraal. Aan de hand van verschillende zones – gericht op proefliggen, design en deskundig advies onder het genot van een kopje koffie, kruidenthee of vers vruchtensapje – maak je in een Auping Store op een unieke manier kennis met ons mooie merk.

Ambassadeur van ons mooie merk worden?
Als medewerker van een Auping Store ben je een ambassadeur van ons merk en help je ons mee om de wereld uit te rusten. Bij Auping geloven we namelijk dat een uitgeruste wereld een betere wereld is. Een mooie wereld. Wanneer iemand een Auping Store bezoekt, willen we de verwachtingen overtreffen. Dat vraagt om een warm welkom van een echte Auping ambassadeur die onze visie deelt op het gebied van duurzaamheid, slimme slaaplossingen en vakmanschap met oog voor design. Dat vraagt om een ambassadeur met een Auping blauw hart.

Ruimte om te leren en te groeien
Bij Auping geloven we in samen groeien en zo iedere dag beter worden. Werken bij een Auping Store betekent dan ook dat je nooit uitgeleerd bent. Via ons eigen trainingsinstituut, Auping Academy, bieden we iedereen die voor en met Auping werkt, de kans om zich voortdurend verder te ontwikkelen op het gebied van sales, ergonomisch verantwoord matrasadvies, productkennis, winkelbeleving en gastvrijheid en nog veel meer. Dit doen we in de vorm van klassikale trainingen, coaching on the jobs, e-learnings en webinars.

Vacatures
Ben jij als nieuwe Store Manager, Auping Adviseur of Monteur van één van onze Auping Stores dé Auping ambassadeur die we zoeken? Bekijk alle vacatures hieronder.

Vind een Auping Store bij jou in de buurt via onze Store Locator.